Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Voor allerlei activiteiten op de boerderij en de begeleiding van onze cliënten/deelnemers zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. We zoeken mensen met een bewogen hart voor de anderen.

Belangrijke eigenschappen voor vrijwilligers in de omgang met deelnemers op onze zorgboerderij zijn o.a. geduld, begrip en betrouwbaarheid.

Tevens is het fijn als je graag de handen uit de mouwen wilt steken, want vele handen maken licht werk.

Op onze zorgboerderij is er altijd veel hulp welkom op het gebied van bijvoorbeeld verzorging en of praktische klussen (bijv. koken, schilderen, timmeren of tuinieren)

  • Gastvrouw/-heer die graag passanten/bezoekers wil bedienen met een lekker kopje koffie, thee en limonade in onze thee-koffiecorner.
  • Tuinman, die hart heeft voor tuinieren, om mee te zaaien, oogsten en onderhouden van de groente-, bloemen- en vlindertuin.
  • Chauffeur die een paar uurtjes vrijwillig van zijn tijd wil geven om deelnemers van en naar de zorgboerderij te brengen. Een bedrijfsauto is aanwezig.
  • Vrijwilligers die het leuk vinden om een lunch of maaltijd te bereiden voor onze deelnemers. Ook een wandeling of een gesprekje, een knutselactiviteit worden erg gewaardeerd door onze deelnemers.
  • Ondersteunen van de activiteitenbegeleiding door een helpende hand te bieden bij koffie of een spelletje.

Vrijwilligerswerk: er is altijd wat te doen wat bij je past. Je krijgt er veel waardering en hartelijkheid voor terug!

De dagen voor de vacatures zijn momenteel op de maandag, woensdag en vrijdag.
Dit zijn de dagen dat wij open zijn voor onze oudere en volwassen deelnemers.